Toggle navigation
Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
English
español
English
English
español
Login
Toggle navigation
View Item
RIA-UAEH Home
Ciencias Económico Administrativas
Turismo y Gastronomía
Presentaciones electrónicas
View Item
RIA-UAEH Home
Ciencias Económico Administrativas
Turismo y Gastronomía
Presentaciones electrónicas
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Los Alimentos / Describir un platillo
View/
Open
francesVoc.pdf (440.3Kb)
Date
2012-01
Author
Ortiz Arellano, Brenda Katya
Metadata
Show full item record
Abstract
Nommer les différentes catégories d’aliments que son servis dans un hôtel ou restaurant. Caractériser un plat. Décrire un plat et les manières de préparation.
URI
https://repository.uaeh.edu.mx/bitstream/handle/123456789/14654
Collections
Presentaciones electrónicas
Search RIA-UAEH
This Collection
Browse
All of RIA-UAEH
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Statistics
View Usage Statistics