Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
    • English
    • español
  • English 
    • English
    • español
  • Login
View Item 
  •   RIA-UAEH Home
  • Ciencias Agropecuarias
  • Ingeniería Agroindustrial
  • Artículos
  • View Item
  •   RIA-UAEH Home
  • Ciencias Agropecuarias
  • Ingeniería Agroindustrial
  • Artículos
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Elaboración de una bebida fermentada a base de suero de leche y la fracción soluble del cuerpo fructífero de Pleurotus ostretus

Thumbnail
View/Open
constancia1.pdf (150.2Kb)
Date
2010
Author
Rodríguez Hernández, Adriana Inés
Metadata
Show full item record
Abstract
 
URI
https://repository.uaeh.edu.mx/bitstream/handle/123456789/7410
Collections
  • Artículos

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback

Licencia Creative Commons
Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional.

Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of RIA-UAEHCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback

Licencia Creative Commons
Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional.

Theme by 
@mire NV