Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
    • English
    • español
  • English 
    • English
    • español
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Ciencias Básicas e Ingeniería
  • Química
  • Memorias en extenso
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Ciencias Básicas e Ingeniería
  • Química
  • Memorias en extenso
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Efecto de la Modificación Ácida de Almidón de Maíz Azul (Zea mays) con Diferentes Solventes Acidificados con Ácido Clorhídrico sobre las Propiedades Térmicas y Estructurales del Almidón

Thumbnail
View/Open
8.pdf (1.174Mb)
Date
2010
Author
Castro Rosas, Javier
Metadata
Show full item record
Abstract
 
URI
https://repository.uaeh.edu.mx/bitstream/handle/123456789/11524
Collections
  • Memorias en extenso

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV