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    • Banca Central y Política Monetaria 

      Balderas Arrieta, Irma (2011-07)
      The monetary policy and credit : their have like object, to fix a control in the financial market, in relation with the money and credits, which stabilize the economic system.
    • Banca Central y Política Monetaria 

      Balderas Arrieta, Irma (2012-01)
      The monetary policy and credit : their have like object, to fix a control in the financial market, in relation with the money and credits, which stabilize the economic system.
    • Los banquetes 

      Corona de la Rosa, Patricia; Espinosa Villegas, Alejandro Daniel; Pérez Vázquez, Javier (2018-08-31)
      Los banquetes han predominado a lo largo de la historia en diversas civilizaciones sin embargo los más representativos son los banquetes de México, Roma y Grecia. Roma es una de las civilizaciones que nos dejo como ...
    • Base de Datos (BD) 

      Ángeles Villeda, Antonio de Jesús (2016-07-01)
      A massive database stores information structured and orderly, with the least possible redundancy also provides users with quick access to data that can view, edit or delete. A database can be local, considering that only ...
    • Bases teóricas de la metodología de la investigación. 

      Velázquez Castro, Judith Alejandra; Cruz Coria, Erika; Martínez Ramos, Carla (2019-03-01)
      The social researcher also needs to witness, observe and describe a problem, access it through theoretical and practical understanding to get into social science with theoretical-interpretative statements that allow it ...
    • Bombones de chocolate 

      Gómez García, Norma; Hernández Acuahutla, Erick (2018-08-31)
      Los bombones de chocolate son lo dulces mas comunes. Son de origen francés y se caracterizan por tener un centro cremoso o suave y cubiertos de crujiente chocolate.
    • Brigadas de cocina clásica 

      Vega Serrano, Flor Viridiana; de la Rosa Corona, Patricia; Flores Barrera, Aura Paulina (2019-01-20)
      Las brigadas de cocina clásica son pequeños equipos de trabajo para la realización de ciertas tareas jerárquicas específicas. Surgieron durante el apogeo culinario en Francia con el chef Auguste Escoffier. En la ...
    • Características de los Servicios 

      Muñoz Chávez, Juana Patricia (2012-01)
      The characteristics of the services are: intangibility, inseparability, variability and perishability. Such characteristics must be considered to implement marketing estrategies.
    • Características de un Congreso 

      Aceves Chavolla, Olga Gabriela Isabel de la Concepción (2017-05-01)
      In order to understand the purpose of what a congress it is important to know it is characteristics that define it, since it requires a greater organization to operate efficiently the development of the same.
    • Carbohidratos 

      Ramírez Godínez, Juan; Gutiérrez Rodríguez, Juan Francisco; Dieuvinis, Valentín (2018-08-31)
      Los carbohidratos son los compuestos orgánicos más abundantes en la naturaleza y los más consumidos en la dieta del ser humano. Entre las fuentes de obtención de carbohidratos se encuentran las frutas, miel, leche, ...
    • Categorías Sociales 

      Barrios Quiroz, Héctor (2012-01)
      The basic concepts of society help us to understand phenomena such as culture and socialization process that are crucial to any analysis of the social system
    • Clasificación de los Restaurantes 

      Carbajal Reyes, Benito (2013-07)
      The food and beverage area offers a variety of restaurants for all kinds of economic level.
    • Cocina del Pacifico Bajío Y Norte 

      Onofre Sanchez, Jair Emmanuel; Azalia López, Blanca; Pérez Vázquez, Javier (2018-08-31)
      La comida regional de Colima tiene una fusión interesante de lo español y lo indígena. Cuenta con mas de 170 especies diferentes de peces de los cuales el 85% es para consumo humano. En consecuencia que la gran variedad ...
    • Conceptos básicos de Seguridad e Higiene 

      Aguilar Solano, Zaira; Vega Lugo, Noemí; Flores Jiménez, Ivette (2019-03-01)
      Concepto antiguo aplicado a la salud del trabajador en su fuente de empleo, en todos los niveles de la organización y bajo los lineamientos de la Secretaria del Trabajo, que permitan al trabajador un ambiente laboral ...
    • Conceptos básicos para la compresión de la metodología de la investigación 

      Cruz Coria, Erika; Briones Juárez, Abraham (2016-01-01)
      In research methodology there are several concepts that not only contribute to the understanding of research themselves but also to the understanding of the practical aspects that develop in a research. In these slides ...
    • Conceptos de Valores 

      Barrios Quiroz, Héctor (2012-01)
    • Conceptos del Turismo de Reuniones en México. 

      Ahumada López, Ernesto R.; Vega Lugo, Noemi; Aceves Chavolla, Olga Gabriela Isabel de la Concepción (2017-05-01)
      This concept has been modified over the years, according to the different prublic and private organizations, and the business sector, starting as business tourism and from the Secretary of Tourism, defines it as meeting ...
    • Cortes 

      Ata Ximello, Luis Enrique; Corona de la Rosa, Patricia; Amador Mercado, César Yarim (2018-08-31)
      La apreciación del Arte Culinario requiere, además del conocimiento de técnicas y métodos de cocción, la forma, el color y la textura a través de los cortes utilizados los vegetales para las preparaciones es por ello que ...
    • Defectos de la panificación y sus causas 

      Vargas Muñoz, Ana Karen (2018-08-31)
      Debido a la complejidad de la panificación, hay muchas cosas que pueden hacerse mal. Para remediar los defectos comunes del pan es importante seguir metódicamente los pasos para su elaboración y al final tener un ...
    • Denominación de Origen 

      Pichardo Zaragoza, Eva Luz (2017-08-31)
      Origin denomination as a protection and impulse for mexican products which caracteristics that are unique, produce of the places were they were developed as a result of natural factors and human production, allows ...