Now showing items 87-97 of 97

    • ¿Quiénes NO están obligados al cumplimiento de la Ley Federal de Protección al Consumidor? 

      Hurtado Piña, Jorge; Vega Lugo, Noemi; González Espinoza, Carolina; Terrazas Juárez, Angélica Ruth (2016-01-31)
      Consumers should know who is required to comply with the Federal Consumer Protection Law.
    • La Responsabilidad Social del Turismo para todos. 

      Vega Lugo, Noemi; Hurtado Piña, Jorge; González Espinoza, Carolina (2016-01-01)
      Tourism is an activity related to the economic growth of countries found profitable to rescue their economies or improve benefits. Today tourism represents not only the action of traveling, but the responsibility to serve ...
    • Rueda de Aromas Ann Noble 

      Naranjo Luna, Víctor Issaí; Arroyo López, Mario Elias (2018-08-31)
      Durante su tiempo en el Departamento de Viticultura y Enología de UC Davis, Ann Noble inventó la rueda de los aromas, que se acredita con la mejora de la comprensión pública de la cata de vinos y la terminología.
    • Las Rutas Gastronómicas 

      Rodríguez Martínez, Sergio; Velasco Álvarez, Liza; Ortega García, Rodrigo (2016-07-01)
      The objective in this essay is mainly to know the meaning, origin and history of gastronomic tourism, but on the other hand emphasizes how important it is in Mexico, this is may be one of the main economic sources in our ...
    • Servicio de Restaurantes 

      Carbajal Reyes, Benito (2013-07)
      The restaurants are characterized by the different services provided in them. Service which are American, English service, French service and buffet service.
    • Simplificación del método simplex 

      Briones Juárez, Abraham; Martínez Espinosa, José de Jesús; Araiza Corres, Eduardo (2019-01-20)
      El método de asignación de recursos, se utiliza cada vez más en la industria de los servicios. Sin embargo, su fundamentación y aplicación se concentran específicamente en un tema de ingeniería que en ocasiones resulta ...
    • Teoría de los dos factores 

      Flores Jiménez, Ivette; Ahumada López, Ernesto R.; Vega Lugo, Noemí (2018-08-31)
      Frederick Herzberg formuló la llamada Teoría de dos factores, también conocida como Teoría de la motivación y la higiene, en la que explica el comportamiento de las personas en situaciones de trabajo a través de dos ...
    • Tipos de montaje 

      Sosa Ortiz, Sara María (2018-08-31)
      En la Industria Restaurantera la difusión se realiza de boca en boca para recomendar un lugar y es sin duda una de las publicidades más efectivas. • Por esta razón, es importante cuidar hasta el más mínimo detalle ...
    • Vacante I 

      Vega Lugo, Noemi; Aceves Chavolla, Olga Gabriela Isabel de la Concepción; Ahumada López, Ernesto R. (2017-05-01)
      Communication being a core part of every social organism, it is extremely important to understand its concept, barriers that prevent it and to identify strategies that facilitate its transmission. The material presented ...
    • Vacante II 

      Vega Lugo, Noemi; Ahumada López, Ernesto R.; Aceves Chavolla, Olga Gabriela Isabel de la Concepción (2017-05-01)
      In Order to start a Recruitment and Selection process it is necessary that there is an empty space, in this subject you will know the concept of vacancy and what area the types of vacancies that we can find.
    • Vegetarianismo y clasificación 

      Del Prado Torres, Angel Tonatiuh; Barranco Ángeles, Nathalie (2018-08-31)
      El vegetarianismo, es el régimen alimentario que tiene como principio la abstención de carne y pescado, y se basa en el consumo de cereales, legumbres, setas, frutas y verduras. La persona que practica este tipo de dieta ...