Now showing items 1-20 of 132

    • Los Alimentos / Describir un platillo 

      Ortiz Arellano, Brenda Katya (2012-01)
      Nommer les différentes catégories d’aliments que son servis dans un hôtel ou restaurant. Caractériser un plat. Décrire un plat et les manières de préparation.
    • Análisis de Puestos 

      Villalobos Sánchez, Adriana Guadalupe (2012-01)
      Within the presentation is defined job analysis, purpose, characteristics and the different methods that can be used, and the importance of the description and specification of jobs within an organization.
    • Animaciones y Transiciones en Power Point 2010 

      Montes Austria, Abigaín Erubé (2013-07)
      PowerPoint 2010 includes new and improved options for animation to any element of a slide: text or images. Also this version includes the option to slide animations, which is known as transitions. This presentation ...
    • Antecedentes de la investigación 

      Velázquez Castro, Judith Alejandra; Cruz Coria, Erika (2020-06-06)
      The background foresees the context of the information discussed throughout the research work Background information may include important and relevant studies This is especially important if a study supports or refutes ...
    • Antecedentes de la política de ordenación del territorio en México 

      González Espinoza, Carolina; Ramos Sánchez, Pedro Alfonso (2020-08-23)
      México en el siglo XVI enfrentó problemas de orden territorial, situación que condujo a la creación de organismos que regulaban el territorio bajo leyes. En 1833 se fundó la Sociedad Mexicana de Geografía Estadística y ...
    • Antecedentes Históricos de la Administración de Personal 

      Vega Lugo, Noemí; Flores Jiménez, Ivette; Rodríguez Martínez, José Sergio (2018-08-31)
      Hablar de la historia de la Administración de Recursos Humanos, Personal o Capital Humano permite a quienes estudian el tema contar con información básica que les ayude a comprender su evolución pero, sobre todo, ...
    • El Autoconocimiento 

      Ángeles Villeda, Antonio de Jesús (2017-08-31)
      Self-knowledge is the result of a reflexive and analytical process, through which a person acquires the notion of his person, that is, recognizes his defects, qualities, emotions and particular characteristics. Self-knowledge ...
    • Banca Central y Política Monetaria 

      Balderas Arrieta, Irma (2011-07)
      The monetary policy and credit : their have like object, to fix a control in the financial market, in relation with the money and credits, which stabilize the economic system.
    • Banca Central y Política Monetaria 

      Balderas Arrieta, Irma (2012-01)
      The monetary policy and credit : their have like object, to fix a control in the financial market, in relation with the money and credits, which stabilize the economic system.
    • Los banquetes 

      Corona de la Rosa, Patricia; Espinosa Villegas, Alejandro Daniel; Pérez Vázquez, Javier (2018-08-31)
      Los banquetes han predominado a lo largo de la historia en diversas civilizaciones sin embargo los más representativos son los banquetes de México, Roma y Grecia. Roma es una de las civilizaciones que nos dejo como ...
    • Base de Datos (BD) 

      Ángeles Villeda, Antonio de Jesús (2016-07-01)
      A massive database stores information structured and orderly, with the least possible redundancy also provides users with quick access to data that can view, edit or delete. A database can be local, considering that only ...
    • Bases teóricas de la metodología de la investigación. 

      Velázquez Castro, Judith Alejandra; Cruz Coria, Erika; Martínez Ramos, Carla (2019-03-01)
      The social researcher also needs to witness, observe and describe a problem, access it through theoretical and practical understanding to get into social science with theoretical-interpretative statements that allow it ...
    • Bombones de chocolate 

      Gómez García, Norma; Hernández Acuahutla, Erick (2018-08-31)
      Los bombones de chocolate son lo dulces mas comunes. Son de origen francés y se caracterizan por tener un centro cremoso o suave y cubiertos de crujiente chocolate.
    • Brigadas de cocina clásica 

      Vega Serrano, Flor Viridiana; de la Rosa Corona, Patricia; Flores Barrera, Aura Paulina (2019-01-20)
      Las brigadas de cocina clásica son pequeños equipos de trabajo para la realización de ciertas tareas jerárquicas específicas. Surgieron durante el apogeo culinario en Francia con el chef Auguste Escoffier. En la ...
    • La Capacitación y la Ley Federal del Trabajo 

      Vega Lugo, Noemí; Flores Jiménez, Ruth; Rodríguez Martínez, José Sergio (2020-10-28)
      Se habla mucho de la importancia de la Capacitación, pero poco del alcance legal que podría tener una empresa por no cumplir con las disposiciones de la Ley Federal del Trabajo en esta materia. El material presentado ...
    • Características de los Servicios 

      Muñoz Chávez, Juana Patricia (2012-01)
      The characteristics of the services are: intangibility, inseparability, variability and perishability. Such characteristics must be considered to implement marketing estrategies.
    • Características de un Congreso 

      Aceves Chavolla, Olga Gabriela Isabel de la Concepción (2017-05-01)
      In order to understand the purpose of what a congress it is important to know it is characteristics that define it, since it requires a greater organization to operate efficiently the development of the same.
    • Características de un Congreso 

      Aceves Chavolla, Olga Gabriela Isabel de la Concepción; Vega Lugo, Noemí; Ahumada López, Ernesto R. (2020-08-16)
      Para entender el propósito de lo que es un congreso es importante saber cuáles son las características que lo definen, ya que requiere de una mayor organización para operar eficientemente el desarrollo del mismo.
    • Carbohidratos 

      Ramírez Godínez, Juan; Gutiérrez Rodríguez, Juan Francisco; Dieuvinis, Valentín (2018-08-31)
      Los carbohidratos son los compuestos orgánicos más abundantes en la naturaleza y los más consumidos en la dieta del ser humano. Entre las fuentes de obtención de carbohidratos se encuentran las frutas, miel, leche, ...
    • Categorías Sociales 

      Barrios Quiroz, Héctor (2012-01)
      The basic concepts of society help us to understand phenomena such as culture and socialization process that are crucial to any analysis of the social system