Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
    • English
    • español
  • English 
    • English
    • español
  • Login
Search 
  •   RIA-UAEH Home
  • Ciencias de la Salud
  • Search
  •   RIA-UAEH Home
  • Ciencias de la Salud
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-5 of 5

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

SOYMILK TREATED BY ULTRA HIGH-PRESSURE HOMOHENIZATION: ACID COAGULATION PROPERTIES AND CHARACTERISTICS OF A SOY-YOGURT PRODUCT 

Cruz Cansino, Nelly del Socorro (2009)
Thumbnail

PHYSICAL CHARACTERISTICS DURING STORAGE SOY YOGURT MADE FROM ULTRA-HIGH PRESSURE HOMOGENIZED SOYMILK 

Cruz Cansino, Nelly del Socorro (2009)
Thumbnail

INNOVACION DE PRODUCTOS DE ALTO VALOR AGREGADO A PARTIR DE LA TUNA MEXICANA 

Cruz Cansino, Nelly del Socorro (2009)
Thumbnail

Microestructura y estabilidad fisica en leche de soya tratada por ultra alta presiòn de homogenizaciòn 

Cruz Cansino, Nelly del Socorro (2009)
Thumbnail

Efecto de la actividad antirradical del aceite de aguacate sobre la formaciòn de compuestos fluorecentes duarante el freido de papas 

Cruz Cansino, Nelly del Socorro (2009)

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback

Licencia Creative Commons
Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional.

Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of RIA-UAEHCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Cruz Cansino, Nelly del Socorro (5)
Subject
Alimentos Funcionales y Nutracéuticos (5)
... View MoreDate Issued
2009 (5)
Has File(s)
Yes (5)

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback

Licencia Creative Commons
Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional.

Theme by 
@mire NV