Browsing Nutrición by Title
Now showing items 47-66 of 67
-
Pomegranate juice increases levels of araoxonase1 (PON1) expression and enzymatic activity in streptozotocin- nduced diabetic mice fed with a high-fat diet
(2011)Pomegranate (Punica granatum L.) is a polyphenol-rich fruit. In the past decade, studies in human and murinemodels on the antioxidant, anticarcinogenic, antihypertensive, and anti-inflammatory properties of pomegranateconstituents ... -
PREVALENCIA DE SOBREPESO Y RIESGO DE OBESIDAD EN ESCOLARES, TULANCINGO HIDALGO
(2012)Resumen: Introducción: La población mundial ha sufrido una transición nutricional, provocando un cambio en la dieta, es por esto que la prevalencia de diferentes enfermedades se ha visto también aumentada principalmente ... -
The role of natural antioxidants in cancer disease
(2013)Cell oxidation can lead to the onset and development of a wide range of diseases including Alzheimer, Parkinson, the pathologies caused by diabetes, rheumatoid arthritis, neurodegeneration in motor neuron diseases, and ... -
The role of natural antioxidants in cancer disease
(2013)Cell oxidation can lead to the onset and development of a wide range of diseases including Alzheimer, Parkinson, the pathologies caused by diabetes, rheumatoid arthritis, neurodegeneration in motor neuron diseases, and ... -
The role of natural antioxidants in cancer disease
(2013)Cell oxidation can lead to the onset and development of a wide range of diseases including Alzheimer, Parkinson, the pathologies caused by diabetes, rheumatoid arthritis, neurodegeneration in motor neuron diseases, and ... -
TRATAMIENTO POR ULTRASONIDO EN JUGO DE TUNA PÚRPURA: EFECTO SOBRE COMPUESTOS FENÓLICOS Y ACTIVIDAD ANTIOXIDANTE
(2012)Introducción: La tuna (Opuntia ficus indica) es una fruta perteneciente a la familia de las cactáceas. Sus demandas climáticas la hacen un cultivo muy apto para vivir en condiciones áridas y semiáridas. Se consume en fresco ... -
LA ULTRA PRESION DE HOMOGENIZACION (UHPH): UNA NUEVA TECNOLOGIA PARA LA CONSERVACION DE JUGOS
(2010)El estudio de nuevas tecnologías para el procesado de alimentos posee un gran interés para el desarrollo de la industria alimentaria ya que las nuevas tendencias de mercado hacen que tecnologías tradicionales como el ...