Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
    • English
    • español
  • English 
    • English
    • español
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Tesis
  • Tesis de Licenciatura
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Tesis
  • Tesis de Licenciatura
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Estudio del efecto reológico en la elaboración de pastel de chocolate bajo en grasa y carbohidratos utilizando maltodextrina y celulosa como sustitutos

Agroindustrial

Thumbnail
View/Open
Estudio del efecto reológico en la elaboración de pastel de chocolate bajo en grasa y carbohidratos utilizando maltodextrina y celulosa como sustitutos.pdf (919.6Kb)
Date
2013-11-04
Author
Neri Gomez, Elidet Paola
Metadata
Show full item record
URI
https://repository.uaeh.edu.mx/bitstream/handle/123456789/11193
Collections
  • Tesis de Licenciatura

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV