Browsing Turismo y Gastronomía by Issue Date
Now showing items 1-20 of 182
-
Las técnicas de cocción prehispánicas y propuesta de alimentación indígena moderna aplicada al turismo en hidalgo
(2010)El objetivo fundamental de este proyecto es dar a conocer las tendencias culinarias en las cuales se basaban nuestros antepasados en el México prehispánico y de cómo se aplican para tener una fuente sustentable de ... -
Las técnicas de cocción prehispánicas y propuesta de alimentación indígena moderna aplicada al turismo en hidalgo
(2010)El objetivo fundamental de este proyecto es dar a conocer las tendencias culinarias en las cuales se basaban nuestros antepasados en el México prehispánico y de cómo se aplican para tener una fuente sustentable de ... -
Banca Central y Política Monetaria
(2011-07)The monetary policy and credit : their have like object, to fix a control in the financial market, in relation with the money and credits, which stabilize the economic system. -
Análisis de Puestos
(2012-01)Within the presentation is defined job analysis, purpose, characteristics and the different methods that can be used, and the importance of the description and specification of jobs within an organization. -
Elementos Fundamentales en la Actividad Turística
(2012-01)Tourism is an important activity in a global context. It contributes to the economic, social, cultural and enviromental development under standars of quality, maintainance consolidation and improvement of this sector. ... -
Historia antigua
(2012-01)The ancient cultures that presents remarkable for their magnificence and historical legacy is the case of Mesopotamia, Egypt, Greece and China. -
Banca Central y Política Monetaria
(2012-01)The monetary policy and credit : their have like object, to fix a control in the financial market, in relation with the money and credits, which stabilize the economic system. -
Fundamentos de comunicación en las organizaciones
(2012-01)Communication allows us to know each other, to show and demonstrate different ways without losing authenticity. Understand it as an ongoing process of transmission and reception of values, attitudes, actions ... -
Categorías Sociales
(2012-01)The basic concepts of society help us to understand phenomena such as culture and socialization process that are crucial to any analysis of the social system -
Características de los Servicios
(2012-01)The characteristics of the services are: intangibility, inseparability, variability and perishability. Such characteristics must be considered to implement marketing estrategies. -
Conceptos de Valores
(2012-01) -
La Negación
(2012-01)Formation de la négation en situations variées de la vie quotidienne. Son utilisation en temps simples, en temps composés et à l’infinitif. La négation avec la particule «Sans» et avec les articles indefinis, ... -
Introducción a las Relaciones Públicas
(2012-01)Public relations is the area of the organization responsible for working with different audiences: external and internal. -
Los Alimentos / Describir un platillo
(2012-01)Nommer les différentes catégories d’aliments que son servis dans un hôtel ou restaurant. Caractériser un plat. Décrire un plat et les manières de préparation.