Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Policies
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Search
Register
Login
Cervantes-Elizarrarás, Alicia, Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Mexico
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 8 No 16 (2020): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Additives present in the label of Chicken Nuggets
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 9 No 18 (2021): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reviews
Lactic acid bacteria from fermented vegetable drinks: Production of metabolites and antimicrobial properties
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 10 No 19 (2021): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reviews
Antioxidant compounds and their in vitro bioaccessibility of carrot (Daucus carota): changes by thermal processes
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 10 No 19 (2021): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reviews
Corn and nixtamalization: component modification of its, processing techniques and tortilla enrichment
Abstract
PDF (Español (España))
e-ISSN:
2007-4573
Publication
Avarage time
Received - Accepted
100 days
Make a Submission
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Language
English
Español (España)
Current Issue