Dalbergia palo-escrito, a natural alternative to preserve rabbit meat

  • Sarai García-Valencia Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
  • Armando Zepeda-Bastida Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
  • Juan Ocampo-Lopez Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
  • Maricela Ayala Martinez Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
  • Alfonso Suarez-Islas Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
  • Sergio Soto-Simental Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
Keywords: Antioxidant activity, meat product, meat quality

Abstract

Rabbit meat is subject to oxidation and microorganism growth, due unsaturated fatty acids and nutritional content are making to develop those processes. The search of natural options to decrease microbial loads and oxidation reaction is continues. Besides an alternative is to utilize Dalbergia palo-escrito to increase rabbit meat quality.

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Published
2020-01-05
How to Cite
García-Valencia, S., Zepeda-Bastida, A., Ocampo-Lopez, J., Ayala Martinez, M., Suarez-Islas, A., & Soto-Simental, S. (2020). Dalbergia palo-escrito, a natural alternative to preserve rabbit meat. Boletín De Ciencias Agropecuarias Del ICAP, 6(11), 1-4. https://doi.org/10.29057/icap.v6i11.5320

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