Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Policies
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Search
Register
Login
Ramírez Moreno, Esther, Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Mexico
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 4 No 7 (2015): Educación y Salud Boletín Científico de Ciencias de la Salud del ICSA
- Reportes de intervención y/o prácticas
Content of Β-Glucans in Native Starch Extracted from The Breadfruit (Artocarpus Altilis)
Abstract
HTML (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 6 No 11 (2017): Educación y Salud Boletín Científico de Ciencias de la Salud del ICSa
- Reportes de intervención y/o prácticas
Análisis de aditivos e información nutrimental en cinco yogures bebibles comerciales consumidos en Pachuca Hidalgo.
Abstract
HTML (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 6 No 11 (2017): Educación y Salud Boletín Científico de Ciencias de la Salud del ICSa
- Reportes de intervención y/o prácticas
Elaboración de un producto lácteo concentrado de yogurt de búlgaros (Lactobacillus bulgaricus): “Fragofrut de Kéfir”.
Abstract
HTML (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 8 No 15 (2019): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Effect of an educational intervention on fifth-year primary school children with overweight and obesity
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 9 No 17 (2020): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Evaluation of sweeteners and dyes in flavored chocolate milks
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 8 No 16 (2020): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Evaluation of the Quality of Turkey Ham in Mexican trademarks
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 8 No 16 (2020): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Evaluation of nutritional information of panela cheeses
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 8 No 16 (2020): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Review of the nutritional composition and additives of commercial sausages
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 8 No 16 (2020): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Evaluation of the nutritional content of flavoured chocolate milks
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 8 No 16 (2020): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Evaluation of the nutritional labeling of tuna
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 8 No 16 (2020): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Additives present in the label of Chicken Nuggets
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 9 No 18 (2021): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
What to choose? Cow's milk or vegetable milks?
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 9 No 18 (2021): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Articles
Nursing recommendations for a safe return to work against COVID-19
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 10 No 20 (2022): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
What additives can be found in dairy products? And Are they needed?
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 10 No 20 (2022): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reviews
What microorganisms are found in chorizos marketed in Mexico?
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 10 No 20 (2022): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reviews
Use of beetroot (Beta vulgaris) as an alternative for treatment of iron deficiency anemia
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 10 No 20 (2022): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
How recommendable are commercial ice creams?
Abstract
PDF (Español (España))
e-ISSN:
2007-4573
Publication
Avarage time
Received - Accepted
100 days
Make a Submission
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Language
English
Español (España)
Current Issue