Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Policies
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Search
Register
Login
Ramírez-Moreno, Esther, Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Mexico
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 6 No 11 (2017): Educación y Salud Boletín Científico de Ciencias de la Salud del ICSa
- Papers
Factores que afectan el consumo de leche de vaca en etapa adolescente
Abstract
HTML (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 7 No 14 (2019): Educación y Salud Boletín Científico de Ciencias de la Salud del ICSa
- Reportes de intervención y/o prácticas
Evaluation of the Nutritional Information of Commercial Sausages
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 7 No 14 (2019): Educación y Salud Boletín Científico de Ciencias de la Salud del ICSa
- Reportes de intervención y/o prácticas
Review of the Nutritional Information Presented in the Labeling of Chorizo
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 7 No 14 (2019): Educación y Salud Boletín Científico de Ciencias de la Salud del ICSa
- Reportes de intervención y/o prácticas
Evaluation of Nutritional Information of the Labeling of Natural Yogurt and Greek style
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 7 No 14 (2019): Educación y Salud Boletín Científico de Ciencias de la Salud del ICSa
- Reportes de intervención y/o prácticas
Evaluation of Nutritional Content of Flavored Milk
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 7 No 14 (2019): Educación y Salud Boletín Científico de Ciencias de la Salud del ICSa
- Reportes de intervención y/o prácticas
Evaluation on the Microbiological and Physicochemical Properties of Beetroot (Beta vulgaris L.) Juice Thermoultrasonicated.
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 7 No 14 (2019): Educación y Salud Boletín Científico de Ciencias de la Salud del ICSa
- Reportes de intervención y/o prácticas
Extraction of Antioxidants of Beetroot (Beta vulgaris) Residue by Ultrasound: Comparison with Conventional Method
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 7 No 14 (2019): Educación y Salud Boletín Científico de Ciencias de la Salud del ICSa
- Reportes de intervención y/o prácticas
Nutritional Information on the Labelling of Canned Products Seafood
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 9 No 17 (2020): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Nutritional Evaluation Of Chicken Parts Labeling
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 8 No 16 (2020): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Review of lactic bacteria in dairy products based on labeling.
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 8 No 15 (2019): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Nutritional evaluation in different brands of turkey sausages.
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 8 No 16 (2020): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Assessment of the labelling of cheese of animal origin and vegan
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 9 No 17 (2020): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reviews
Mesquite as an ergogenic aid for high-performance athletes in intermittent sports. Systematic review.
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 9 No 18 (2021): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
How much soy, fat, and salt/sodium do commercial sausages contain?
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 9 No 18 (2021): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reviews
Coadjutant effect of the consumption of specific nutrients during antineoplastic treatments
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 9 No 18 (2021): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reviews
Nutrition as an epigenetic modulator and its role in disease prevention
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 10 No 19 (2021): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reviews
COVID-19: A nutritional recommendations review
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 10 No 19 (2021): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reviews
Antioxidant compounds and their in vitro bioaccessibility of carrot (Daucus carota): changes by thermal processes
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 11 No 22 (2023): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Evaluation of the sugars content in commercial yogurts
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 10 No 19 (2021): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reviews
Corn and nixtamalization: component modification of its, processing techniques and tortilla enrichment
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 10 No 19 (2021): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reportes de intervención y/o prácticas
Organ-selective protective effect of Psidium guajava L. extracts against oxidative damage in obese Wistar rats.
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 11 No 21 (2022): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Reviews
The consumption of legumes and its effect on the prevalence of metabolic syndrome
Abstract
PDF (Español (España))
Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo Vol 11 No 22 (2023): Educación y Salud Boletín Científico Instituto de Ciencias de la Salud Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo
- Artículos de revisión narrativa
Analysis of vegetal oils and their stability at high temperatures during frying
Abstract
PDF (Español (España))
e-ISSN:
2007-4573
Publication
Avarage time
Received - Accepted
100 days
Make a Submission
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Language
English
Español (España)
Current Issue